preokret ili ...?

Mariju Mandžukiću dali cijelu naslovnicu i najavili njegov povratak u Europu

02.05.2020 u 17:35

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić krajem 2019. godine raskinuo je ugovor s torinskim Juventusom i preselio u katarski klub Al Duhail

Igrač kojeg krase borbenost, hrabrost i upornost, i zbog kojih je bio omiljeni među navijačima svih klubova u kojima je igrao, krajem prošle godine napustio je Juventus, jer nije se mogao nositi s ulogom promatrača.

U mnoštvu ponuda izabrao je onu katarskog Al Duhaila, momčadi koja je trenutno vodeća u katarskom prvenstvu, a u kojoj Mandžukić ima status najveće zvijezde.

No, nakon samo nekoliko tjedana, dio medija počeo je pisati o njegovoj 'neispunjenosti', odnosno navodnoj želji za promjenom sredine, po mogućnosti povratku u Europu.

Ipak, što je najvažnije, iz kruga njemu najbliskijih osoba nikad takvu rečenicu, odnosno njegovu želju nismo dokučili, što nam je prije par dana potvrdio i njegov menadžer Ivan Cvjetković.

>> Hrvatski napadač Mario Mandžukić već napušta Katar? Evo što nam je otkrio njegov menadžer

Naime, danima se vrtjela priča kako bi turski Bešiktaš, pa potom i Fenerbahče željeli dovesti Mandžukića, a što je Cvjetković sve demantirao riječima 'lažne vijesti'.

Ove subote pak Mandžukić je opet osvanuo na naslovnici turskih medija, točnije fotoMaca, a u kojem se Mandžukića spominje kao novog igrača Galatasaraya.

'Galatasaray se sprema za senzacionalni transfer godine', piše turski list. Trener Galatasaraya, slavni Fatih Terim želi iskusnog hrvatskog napadača, a preduvjet cijelog potencijalnog posla je da Radamel Falcao napusti klub.

Teško je pratiti sve turske medije, koji se često nadmeću u plasiranju 'senzacionalnih transfera', pa ćemo i ovu vijest isto tako doživjeti. Jer kad je već Cvjetković demantirao priče o odlasku u Bešiktaš i Fenerbahče, od turskih velikana ostao je još Galatasaray. Možda će ova priča prodati novinu.