iznenađenje s otoka

Mandžo nikad nije igrao u Premiershipu, ali stigla je ponuda koja bi to mogla promijeniti

17.07.2019 u 16:48

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama britanskog Telegrapha, Everton ima veliku želju ovog ljeta u svoje redove dovesti Marija Mandžukića...

Riječ je o klubu koji se već dugo drži u sredini ljestvice, a u posljednjih par sezona nije uspio izboriti niti nastup u Europskoj ligi.

  • +8
Premier liga, Everton - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Momčad s Goodison Parka nada se boljoj sreći u budućnosti, a trener Marco Silva vjeruje da bi mu pomoći mogao upravo naš Mario Mandžukić.

Zna se da aktualni trener Juventusa Maurizio Sarri nije oduševljen Mandžinim stilom igre i da bi mogao otići ovog ljeta, a najviše ga se povezivalo s Borussijom Dortmund.

No, sada se u lov na 33-godišnjaka uključio i drugi po snazi klub iz Liverpoola koji mu sigurno može ponuditi barem jednako visoku plaću kao i njemački rival.

Mandžukić je u karijeri osim u HT Prvoj ligi igrao u Bundesligi, Primeri i Seriji A, a nikad dosad u Premiershipu, zbog čega bi mu ova ideja mogla biti zanimljiva.

Britanski Thelegraph uz Mandžu spominje i interes Evertona za Bjelokošćanina Nicolasa Pepea, što neće biti lako izvesti, jer napadača Lillea juri i Arsenal te još neki od najbogatijih klubova Europe.

Što se pak iskustava Hrvata u Evertonu tiče, Nikola Vlašić nije se usrećio potpisivanjem za ovaj engleski klub, no sigurni smo da bi Mandžukić ostavio puno dublji trag...