iznenađenje

Loša sezona Kalinića učinila još privlačnijim na nogometnom tržištu?

18.05.2018 u 11:07

Bionic
Reading

Iako ove sezone nije briljirao u dresu Milana, talijanski mediji tvrde da interes za Nikolu Kalinića pokazuju brojni klubovi, uključujući moskovski Lokomotiv, Schalke i neke od kineskih klubova...

Naš 30-godišnji napadač stigao je u Milan uz odštetu Fiorentini od 20 milijuna eura prošlog ljeta, no nije se proslavio u crveno-crnom dresu. Zabio je tek pet pogodaka u Seriji A, od toga samo jedan u posljednjih šest mjeseci.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kriza u koju je Kalinić upao možda je poljuljala povjerenje navijača velikog talijanskog kluba, ali na nogometnom tržištu ništa se nije promijenilo i Nikola će ponovo biti među traženim napadačima, uz vjerojatno malo nižu cijenu.

Talijanski mediji tvrde da za njega ozbiljan interes pokazuje moskovski Lokomotiv koji je postao prvak Rusije i želi se pojačati za sljedeću sezonu i nastup u Ligi prvaka. Isti plan ima i njemački Schalke koji će ostati bez Marka Pjace, jer ga Juventus namjerava vratiti s posudbe pa je klub bacio oko na drugog Hrvata.

Kao i uoči svakog prijelaznog roka, kad je u pitanju Kalinić spominju se i bogati kineski prvoligaši čija je želja hrvatski reprezentativac već dugo, ali ih je dosad svake zime i ljeta redovito odbijao.

Tako bi Nikola mogao ponovo biti zvijezda prijelaznog roka, jer za očekivati je da će Milan napraviti remont momčadi i potražiti nova rješenja, prije svega u napadačkom dijelu...