ne ide u kinu

Napokon otkriveno gdje će karijeru nastaviti legendarni Iniesta!?

18.05.2018 u 10:56

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama japanskih medija, Anders Iniesta sve je dogovorio s momčadi Vissel Kobe i čeka se njegova oproštajna utakmica za vikend protiv Sociedada kako bi se nakon nje objavilo gdje nastavlja karijeru...

Legendarni 34-godišnji veznjak osvojio je tijekom više od dva desetljeća s Barcelonom sve što se može osvojiti u klupskom nogometu, a sada je odlučio smanjiti intenzitet treninga i karijeru završiti u manje zahtjevnoj nogometnoj sredini.

  • +33
Španjolski nogometaš Andres Iniesta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjerovalo se kako će Anders Iniesta preći u kinesku nogometnu ligu, no pregovori su negdje zapeli. Ako je vjerovati japanskom dnevniku Sports Hochi, karijeru će nastaviti u Vissel Kobeu, momčadi iz sredine ljestvice tamošnje lige.

'Vijest će biti objavljena nakon što Barcelona odigra utakmicu sa Sociedadom u nedjelju, nakon čega se očekuje da će Iniesta doputovati u Japan,' tvrdi spomenuti izvor.

Bivši predsjednik Japanskog nogometnog saveza Saburo Kowabuchi javno je čestitao na dovođenju Inieste, što je još jedna potvrda da u ovoj priči ima istine.

Zašto baš Kobe? Radi se o vlasniku kluba Hiroshiju Mikitaniju, čija tvrtka Rakuten je i trenutni glavni sponzor Barcelone. Japanski milijarder želi napraviti i od svog kluba moćnu družinu, a Iniesta bi mu u tome trebao pomoći.

Vjeruje se da bi se slavni veznjak momčadi trebao priključiti nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a zasad nema informacija na koliko godina će potpisati ugovor...