FIFA_SP_2018.svg

kritizira islanđane

Ljutiti Messi umirio argentinske navijače i poslao ozbiljnu prijetnju Hrvatskoj!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 17.06.2018 12:16
  • Objavljeno 17.06.2018 u 12:16
Bionic
Reading

Lionel Messi nije sretan zbog promašenog penala protiv Islanda, a suparnika kritizira zbog defanzivne igre te uvjerava Argentince da će sve biti puno bolje protiv Hrvatske...

Argentinska javnost nezadovoljna je remijem svojih ljubimaca protiv Islanda, a najmanje su se nadali kako će Lionel Messi biti tragičar ovog susreta, s obzirom da je promašio kazneni udarac u 65. minuti koji je trebao riješiti utakmicu.

  • +3
SP u nogometu, skupina D: Argentina - Island Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tamošnji mediji traže od Sampaolija taktičke i kadrovske promjene koje bi oslobodile Messijev potencijal na terenu uoči obračuna s Hrvatskom 21. lipnja, a javnosti se obratio i sam legendarni napadač.

'Boli što nisam realizirao penal i osjećam se odgovornim, nema sumnje da bi to sve promijenilo. No, ostajemo mirni, ovo će nas ojačati kako bismo izašli u sljedećoj utakmici na travnjak i pobijedili Hrvatsku,' izjavio je Lionel Messi pa uputio kritiku Islanđanima:

'Nisu nas niti pokušavali napasti u drugom poluvremenu, samo su nas čekali i branili se. Teško je igrati protiv takvih protivnika, ali znali smo da će biti teško i da ti ovdje nitko neće ništa pokloniti. Ovo boli, jer smo zaslužili pobijediti. Ništa se ne mijenja, ideja je i dalje ista: pobijediti sve utakmice koje dolaze.'

Hrvatska i Argentina igrat će svoj dvoboj u Nižnji Novgorodu u četvrtak s početkom u 20 sati...

  • +40
SP u nogometu, skupina D: Hrvatska - Nigerija Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL