ne vole ga

Ljutiti Cristiano Ronaldo poslao poruku navijačima; ovo im se neće svidjeti

19.04.2017 u 18:41

Bionic
Reading

Portugalac je u utorak zabio hat-trick protiv Bayerna i odveo Real u polufinale Lige prvaka. U isto je vrijeme Ronaldo prešao granicu od 100 zabijenih golova u europskim natjecanjima, ali navijači Reala i dalje mu zvižde...

U 76. minuti Cristiano Ronaldo zabio je za 1:1 te potrčao prema tribinama proslavljajući gol. No, navijači su ga dočekali salvom zvižduka... Neki bi rekli - tradicionalno. Jer razmaženi navijači 'kraljevskog kluba' već neko vrijeme 'ratuju' s Cristianom Ronaldom koji ove sezone poprilično oscilira u formi.

No, Cristiano im je sada odlučio odgovoriti. Trčao je prema tribinama s prstom na usnicama. Poruka je jasna - prekinite više sa zvižducima!

'Uvijek dajem sve od sebe, radim naporno i živim za Real... Nisam zaslužio takav odnos navijača', kazao je Cristiano Ronaldo i nastavio:

'Ovo je način da ih zamolim da mi više ne zvižde.'

Čini se kako je na pomolu novi rat između Ronalda i navijača, no Portugalac je odlučio smiriti strasti.

'Neki misle da sam im poručio da začepe. No, ja to nikad ne bih napravio, ne na taj način. Oni su naši navijači, mi smo tu zbog njih, moramo učiniti sve da ih razveselimo pobjedama', kaže Ronaldo i dodaje:

'Zašto nitko ne priča o dobrim stvarima. Igrali smo dobro, pobijedili smo Bayern i izborili polufinale Lige prvaka! Ja sam sretan, zabio sam tri gola, a zbog toga bi i navijači trebali biti sretni. Pa u dvije smo utakmice zabili šest golova Bayernu! Zar mislite da je to lako? Čini mi se kako su neki često nerealni, pa zato i ne mogu razumjeti sve te zvižduke s tribina...'