US OPEN

Ljuta Poljakinja pronašla čudan razlog za poraz od hrvatske senzacije

06.09.2016 u 13:17

Bionic
Reading

Ana Konjuh izbacila je četvrtu nositeljicu Agnieszku Radwansku s US Opena rezultatom 6:4, 6:4, a tenisačice su različitog raspoloženja stigle pred novinare

Mlada Dubrovčanka je na posljednjem grand slamu godine stigla do najvećeg uspjeha karijere. Nikada nije bila među osam na nekom od četiri najveća turnira, no treba spomenuti da joj odgovara podloga US Opena jer se prije tri godine na njoj okitila juniorskom titulom.

'Rekla sam sama sebi - samo ostani u igri, ne žuri. Jako sam uzbuđena zbog svoje predstave, a servis mi je bio jako dobar. Mislim da nije imala nikakav odgovor na to. Ništa mi nije smetalo. Igrala sam svoj tenis i dala sve od sebe', izjavila je hrvatska senzacija.

Poljakinja je bila razočarana - u karijeri još nije prošla u četvrtfinale US Opena, a ovo joj je bio peti puta da je zapela u četvrtom kolu.

'Ništa nisam mogla napraviti, pokušala sam, ali nije išlo. Bila sam prespora', rekla je Radwanska te se osvrnula na to što je na stadionu Arthur Ashe krov bio zatvoren iako nije bilo kiše.

'Rekli su da je zatvoren zbog rizika od kiše, ali uvijek postoji rizik od kiše, zar ne?', čudila se Poljakinja te zatim možda nenamjerno omalovažila pobjedu Konjuh.

'Ne znam što bi se dogodilo da je krov bio otvoren. Zaista ne znam zašto su ga zatvorili.'