SPREMA SE OSVETA

Lijepa i opasna Miesha potpisala s UFC-om

12.02.2013 u 08:56

Bionic
Reading

UFC je bogatiji za novu borkinju u UFC-u. Za najmoćniju MMA organizaciju ugovor na više mečeva potpisala je 26-godišnja Miesha Tate

UFC je ne tako davno doveo prvog ženskog borca u svojoj povijesti, bila je to prvakinja Strikeforcea Ronda Rousey. No to nije bilo sve. Njezin meč protiv Lize Carmouche (UFC 157, 23. veljače) postao je pored svih muških okršaja glavna borba večeri.

Da UFC ima velike planove s gladijatoricama, sve je jasnije, jer je sada UFC doveo Mieshu Tate. Amerikanka je dobila ugovor na više borbi, a u najjaču MMA organizaciju dolazi s omjerom od 13-3.


Upravo je ona izgubila meč za titulu protiv Ronde Rousey koja joj je tom prilikom slomila ruku, a borbi je prethodio niz verbalnih uvreda, kao i sudaranje glavama na vaganju. Sigurno neće dugo trebati da UFC pruži Tate priliku za osvetu.

'Svakom je borcu san natjecati se u UFC-u. Želim se zahvaliti UFC-u i menadžeru Malki Kawi. Glavni cilj mi je osvojiti titulu. Nikada nisam jače trenirala i imam osjećaj da sam u poziciji da postanem najbolja na svijetu. Ovaj je ugovor dokaz kako se težak rad isplatio te je motivacija da se pogurnem na višu razinu', izjavila je Tate.