ATRAKTIVNO....

'Letećim koljenom' do naslova prvaka i ugovora s UFC-om

26.08.2014 u 09:35

Bionic
Reading

Ressurection Fighting Alliance, organizacije iz koje UFC najčešće regrutira borce za borbe koje treba prihvatiti u kratkom roku, ovog je vikenda održala svoj novi event, a najzanimljiviji trenutak dogodio se u borbi za prvaka lake kategorije, gdje je Christos Giagos savladao Dakotu Cochranea

RFA 17 event imao je na svom programu 12 borbi, od čega su dvije bile za naslov prvaka organizacije, u perolakoj i u lakoj kategoriji.

U perolakoj kategoriji, novi prvak postao je Justin Lawrence, kojeg mnogi pamte iz 15. sezone Ultimate Fightera, gdje je bio odabran kao prvi izbor, a nakon neuspjeha u showu, UFC je napustio s jednom pobjedom u tri borbe. On je sudačkom odlukom savladao svog protivnika, Marka Dickmana.

A u lakoj kategoriji, za prvaka se borio još jedan borac koji je imao pokušaj u toj istoj sezoni, Dakota Cochrane, no on u TUF kuću nije ušao. Ovog puta nije uspio postati ni RFA prvak, nakon što je brutalno nokautiran od strane Christosa Giagosa, kojem je ovo četvrta pobjeda u nizu i mogao bi postati novi član UFC-a u skorije vrijeme.

Kako su izgledali najbolji trenuci RFA 17 eventa, pogledajte u priloženom videu.