ne želi ga ni blizu

Leo Messi stopirao dolazak bivšeg igrača Reala; ne može mu zaboraviti sve grubosti

21.12.2018 u 17:42

Bionic
Reading

Barcelona će u zimskom prijelaznom roku na sve načine pokušati pokrpati rupe u obrani, a kao jedno od potencijalnih pojačanja spominjao se bivši stoper madridskog Reala, iskusni portugalski reprezentativac Pepe (35). Sve je praktički bilo dogovoreno, ali...

Iskusni je, ali često i pregrubi Pepe (35) prije desetak dana raskinuo ugovor s Bešiktašem jer je turski velikan upao u financijske probleme i najskuplji su igrači jednostavno morali otići.

Jasno kako je portugalski reprezentativac odmah dobio nekoliko primamljivih ponuda, a među njima se isticala ona iz Barcelone koja i ove sezone ima velikih problema s obranom. Katalonci su samo u španjolskom prvenstvu u prvih 16 kola primili čak 19 golova te pod hitno traže pojačanja u obrambenim linijama.

Pepe je punih 10 godina bio stup obrane Reala, a posebno je grub bio u derbijima s Barcelonom. Baš mu je zbog toga i propao novi transfer.

  • +11
Lionel Messi - zvijezda Barcelone i argentinske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naime, španjolski mediji navode kako je baš Leo Messi stopirao njegov dolazak na Nou Camp! Argentinac i dalje 'vedri i oblači' u svlačionici Barce, njega se redovito pita prilikom dovođenja pojačanja, a sada je rekao - STOP! Glavni je razlog to što je Pepe u prošlosti prečesto igrao vrlo prljavo protiv Barcelone i Argentinac mu to jednostavno nije mogao zaboraviti, a ni oprostiti...

Činjenica je kako Pepe nije baš najobzirniji nogometaš, ali to mu je glavni zadatak na terenu, on je taj koji je zadužen za 'prljave poslove'. Baš takav profil igrača sada nedostaje Barceloni, ali Messijeva je zadnja, a to znači da Pepe neće zaigrati u dresu 'katalonskog ponosa' dok je Argentinac na Nou Campu.