UFC 260

Legendarni Alistair Overeem otkrio tko je njegov favorit u dvoboju Stipe Miočića i Francisa Ngannoua; slažete li se sa slavnim borcem?

03.02.2021 u 13:06

Bionic
Reading

Stipe Miočić i Francis Ngannou će odmjeriti snage 27. ožujka, a svojeg favorita odabrao je legendarni Alistair Overeem

UFC 260 donijet će nam jedan od najvećih MMA okršaja godine. 27. ožujka u kavezu najpoznatije svjetske MMA promocije ponovno će se naći dva trenutno najbolja teškaša svijeta - Stipe Miočić i Francis Ngannou.

Kao i kod njihovog prvog susreta iz 2018., udarač hrvatskog porijekla u meč ulazi kao aktualni prvak, dok izazivač još jednom napada tron nošen serijom zastrašujućih nokauta. Francis ih je, naime, upisao već četiri u nizu i za to su mu kombinirano trebale samo 162 sekunde, piše Fight Site.

Jedan od rijetkih koji su na vlastitoj koži osjetili što sve mogu ponuditi Stipe i Francis je legendarni Alistair Overeem. Slavni nizozemski nokauter i sam se priprema za važan meč u kojem će ovog vikenda sa suprotne strane imati Rusa Alexandera Volkova, a jedna od tema koja je pred njega bačena ovih dana odnosila se i na bitku za teškaški pojas.

Da budemo precizniji, od Overeema se tražilo da prognozira sudar svojih nekadašnjih suparnika.

'Obojica su snažni, fizički dobro pripremljeni i svaki radi ono u čemu je dobar. Ne mogu reći previše toga... Nemam pojma. Ako baš moram nekoga izabrati, to bi onda bio Stipe. On je stvarno u dobroj formi. Ali je i Francis, zar ne? Osim što se tu radi o super uzbudljivom meču, radi se i o tome da sam ja fan UFC-a. Stoga ću sigurno gledati njihovu borbu. No, ja općenito volim gledati UFC i volim vidjeti i druge prvake u akciji', rekao je Overeem u nedavno održanom intervjuu za South China Morning Post.

Podsjetimo, Stipe je Ngannoua svladao u njihovom prvom susretu te je 20. siječnja 2018. pred punim tribinama bostonskog TD Gardena kroz 25 minuta borbe u potpunosti izdominirao svog izazivača. Od tog je nastupa Miočić upisao tri susreta s Danielom Cormierom, ostvarivši pobjede u posljednja dva, zaključuje Fight Site.