1:1 S CRNOGORCIMA

Ladić: Problem je loš rad u klubovima

27.03.2009 u 20:13

Bionic
Reading

Mlada hrvatska reprezentacija u Varaždinu je igrala prijateljski susret s vršnjacima iz Crne Gore, a nakon konačnih 1:1 izbornik Dražen Ladić iskazao je ljutnju prema klubovima koji, po njemu, ne daju dovoljno pozornosti mladim igračima

Utakmica Hrvatske i Crne Gore odigrana je u sklopu obilježavanja stotinu godina igranja nogometa u baroknom gradu, a bila je i glavna proba uoči početka kvalifikacijskog ciklusa mlade reprezentacije za odlazak na Europsko prvenstvo u Danskoj. Reprezentacija Hrvatske došla je u vodstvo u 40. minuti, kada je na ubačaj Jozinovića odlično reagirao Šimić i s pet metara glavom pogodio za 1:0. Boljom igrom u drugom dijelu reprezentacija Crne Gore došla je do izjednačenja u 60. minuti, a strijelac je bio Bogdanović.

Izbornik hrvatske U-21 nogometne reprezentacije Dražen Ladić nije bio previše zadovoljan igrom svojih odabranika u prijateljskom susretu protiv Crne Gore koji je završio bez pobjednika, 1:1.

'Moji igrači su sjajni, no oni imaju problem, a to je loš rad u njihovim matičnim klubovima. Veliki problem je i to  što većina reprezentativaca nije nastupala u posljednjim utakmicama svojih klubova', kazao je Ladić dodavši kako igrači, koji su individualno jaki, to moraju početi pokazivati i na terenu.

Ladićev kolega na suprotnoj strani, Dušan Vlaisavljević nije skrivao zadovoljstvo nakon utakmice u Varaždinu.

'Utakmica je bila dobra i rezultat je povoljan za nas budući da smo igrali protiv jake Hrvatske na njihovom terenu. Moramo još dosta raditi kako bismo dostigli formu kakvu ima Hrvatska jer tek uigravamo reprezentaciju', rekao je Vlaisavljević.