nemilosrdna kritika

Krasan 'fair play' potez nogometaša Osijeka naljutio trenera Zekića: Nisi ti sudac...

15.10.2018 u 16:53

Bionic
Reading

Reprezentativnu stanku Osijek je iskoristio za odigravanje prijateljske utakmice protiv Mladosti u Velikoj, a namjerno promašeni penal od strane Harisa Hajradinovića naljutio je trenera Zoran Zekića...

Znalo se događati da igrač namjerno promaši kazneni udarac kako bi ispravio nepravdu jer ga je sudac dosudio iako nije postojao i takvi potezi uvijek nailaze na iznimno pozitivne reakcije javnosti.

  • +5
HT Prva liga, 10. kolo: Hajduk - Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

No, ne i kod trenera Osijeka Zorana Zekića. Naime, u prijateljskom dvoboju protiv Mladosti u Velikoj Haris Hajradinović namjerno je poslao loptu pokraj gola, nakon što je zaključio da dosuđeni penal nije postojao. Time nije zaradio simpatije svog stratega.

'Ne odobravam takav potez. On nije sam smio donijeti takvu odluku, ali neću o tome javno razglabati. No, porazgovarat ću s njim o tim stvarima. Ako nije želio pucati, trebao je kazneni udarac prepustiti nekom drugom. Uostalom, kasnije su trebala biti dosuđena još dva kaznena udarca za nas, ali nisu. Nije na Hajradinoviću da sudi utakmice, nego da ih igra,' izjavio je Zekić za Glas Slavonije.

Osijek je unatoč tome pobijedio s glatkih 3:0, a sljedećeg vikenda u gostima kod Rudeša tražit će novim trijumf kojim bi se mogao učvrstiti na drugom mjestu ljestvice HT Prve lige...