iskreni luka

Modrić priznao Francuzima za kojom trojicom igrača žali što mu nikad nisu bili suigrači

15.10.2018 u 16:14

Bionic
Reading

U velikom intervjuu za France Football Luka Modrić pohvalio je najveće francuske nogometne zvijezde, kao i Cristiana Ronalda, naglasio da ne smatra da isključivo on zaslužuje Zlatnu loptu te mu je žao što mu Zinedine Zidane, Zvonimir Boban i brazilski Ronaldo nisu bili suigrači tijekom karijere...

Hrvatski 33-godišnji veznjak proglašen je najboljim nogometašem svijeta od strane Fife i Uefe, a na redu je sada France Football koji će u svom izboru u prosincu dodijeliti Zlatnu loptu.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Modrić je jedan od favorita, no počeo je pritisak na ugledni magazin da dodijeli nagradu nekom od francuskih nogometaša koji su osvojili SP pa je nedavno Antoine Griezmann u velikom intervjuu tražio od France Footballa da Zlatna lopta pripradne njemu ili nekom od suigrača.

Za razliku od Griezmanna, Luka u razgovoru za isti magazin nije tražio ništa slično.

'Ne volim pričati na taj način i tvrditi da meni treba pripasti nagrada. Nema sumnje da je ovo bila najbolja godina u mojoj karijeri, ali meni je najvažnije biti na terenu i igrati,' izjavio je Luka Modrić koji je pohvalio kolegu Varanea zbog iznimne sezone, dok je Mbappea nazvao izvanrednim nogometašem, a Griezmannu priznao da je imao još bolju sezonu od drugih Francuza.

Zanimljivo, veliku pohvalu dobio je i Cristiano Ronaldo.

'On je daleko iznad svih', rekao je o svom bivšem suigraču te priznao za kojim igračima žali što nikad nije mogao s njima zaigrati zajedno:

'Prvi od njih je Zvonimir Boban, moj hrvatski uzor. Volio bih također da sam mogao igrati uz bok Zinedinea Zidanea, kao i Ronalda Nazarija.'