oporavak traje

Kramarić se vratio u Njemačku: Bliži li se njegovim mukama kraj?

13.08.2019 u 18:35

Bionic
Reading

Nakon rehabilitacije u Hrvatskoj Andrej Kramarić vratio se ovih dana u Hoffenheim i počeo individualno raditi s fizioterapeutima kluba...

Podsjetimo, naš 28-godišnji napadač zbog bolova u koljenu propušta početak sezone u Njemačkoj. Magnetska rezonanca nije našla nikakvih oštećenja pa se vjerovalo da se radi o upali tetive, zbog čega je u Hrvatskoj potražio pomoć i prošao kraću rehabilitaciju, željan što prije vratiti se na travnjak.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovog utorka dnevnik Kicker javlja kako se Andrej Kramarić vratio u Hoffenheim i započeo s individualnim radom s klupskim fizioterapeutima.

Datum njegovog povratka na travnjak nije poznat, no određeni napredak pri ovoj nezgodnoj ozljedi postoji i ako već ne bude spreman za dvoboje protiv Slovačke i Azerbajdžana u rujnu, Kramarić će nadajmo se biti u top formi u dresu hrvatske reprezentacije u završnici kvalifikacija za Euro u listopadu i studenom.

Što se Hoffenheima tiče, novog trenera Alfreda Schreudera mora zabrinuti slaba igra protiv niželigaša Würzenberg Kickersa na otvaranju njemačkog Kupa i pobjeda tek boljim izvođenjem penala, nakon 3:3 u regularnom vremenu.

Osim Kramarića, ozlijeđen je i njegov partner u napadu Ishak Belfodil, no kao i prošle sezone, veći problem zasad se čini obrana koja prima puno golova, zbog čega ove jeseni klub iz Sinsheima neće igrati u Europi, a ako se brzo ne trgne, moglo bi mu se isto dogoditi i u 2020. godini...