koljeno je problem

Loše vijesti za Zlatka Dalića; napadač hrvatske reprezentacije propušta sam početak nove sezone

02.08.2019 u 17:20

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija 6. i 9. rujna nastavlja s kvalifikacijama za plasman na EURO 2020. godine, a izabranici Zlatka Dalića idu prvo u goste Slovacima, a potom će put Azerbajdžana. No, mjesec dana uoči tih utakmica upitno je hoće Andrej Kramarić biti spreman za te izazove...

Gotovo tri tjedna Andrej Kramarić (28) ne trenira s momčadi Hoffenheima. Napadač hrvatske reprezentacije ponovno ima problema s ozljedom, u pitanju je koljeno. Bol je prejaka, Krama ne može normalno trenirati te radi po posebnom programu dok liječnici pokušavaju otkriti u čemu je problem.

'Magnetska rezonanca je pokazala da je sve u redu, nema nikakvih oštećenja', kazao je Andrej Kramarić prije nekoliko dana, a u međuvremenu je otkriven problem. Radi se o tetivi koljena koja je, čini se, upaljena... Nije naodmet spomenuti kako je s istim koljenom Kramarić problema imao i prije točno godinu dana.

'Nitko ne zna kad ću moći trenirati s momčadi', kazao je Kramarić za Sportske novosti i nastavio:

'Za sada nema znakova da je išta bolje. Idem redovito na terapije pa se nadam da će krenuti u pozitivnom smjeru.'

Sezona u Njemačkoj počinje za tjedan dana. Hoffenheim već 10. kolovoza igra utakmicu Kupa, a 18. kolovoza na rasporedu je 1. kolo Bundeslige. Hoffenheim gostuje kod Eintrachta u Frankfurtu.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Rekao bih da je gotovo sigurno da me u te dvije utakmice nema. Što će biti dalje? Ne znam...', otkriva napadač Hoffenheima i hrvatske reprezentacije te zaključuje:

'Na žalost, tako je... Moram biti strpljiv. Bit će bolje.'

Sigurno je kako i sam izbornik Zlatko Dalić osjeća nespokoj. Kramarić je izvan stroja, Antu Rebića muče leđa, Ivan Perišić ne 'ni na nebu, ni na zemlji', pitanje je ostaje li u Interu ili odlazi... A reprezentacija se iz Slovačke i Azerbajdžana mora vratiti s novih šest bodova. Samo, tko će zabijati golove?