problemi s koljenom

Nijemci zabrinuti za Kramarića: Klupski doktor zbunjen, povratak nije na vidiku…

07.08.2019 u 14:00

Bionic
Reading

Andrej Kramarić zbog problema s koljenom propustio je kompletne pripreme Hoffenheima za novu sezonu, a uzrok njegovih bolova nije uspjela otkriti magnetska rezonanca pa nije još jasno kad će se vratiti na travnjak…

Hrvatski 28-godišnji napadač odradio je odličnu prošlu sezonu u kojoj je utrpao 22 gola u svim natjecanjima i bio jedan od najboljih nogometaša Hoffenheima.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, problemi s koljenom koji su ga mučili prošlog ljeta vratili su se, a u Hoffenheimu im nisu uspjeli otkriti uzrok. Naime, klupski liječnik je napravio magnetsku rezonancu koja nije otkrila nikakva strukturna oštećenja pa se Andrej morao vratiti u Hrvatsku gdje prolazi rehabilitaciju, vjeruje se upaljene tetive.

Kramarić će propustiti početak sezone u Bundesligi, a njegov povratak definitivno nije na vidiku i mogao bi se dogoditi tek sredinom rujna ili čak kasnije, što njemačke medije čini zabrinute za hrvatskog napadača, ali i za Hoffenheim.

Naime, i njegov partner u napadu Josef Belfodil također ima problema s ozljedama pa bi ovaj klub sa stadionom u Sinsheimu na jugozapadu Njemačke mogao naići na velike probleme na otvaranju sezone, pod novim trenerom Alfredom Schreuderom koji je zamijenio Juliana Nagelsmanna.

Kramarić će pak vrlo vjerojatno propustiti dvoboje s Azerbajdžanom i Slovačkom u nastavku kvalifikacija za Europsko prvenstvo čega je svjestan i izbornik Zlatko Dalić, a nije sigurno da će biti onaj pravi ni u dvobojima koji slijede u listopadu i studenom. Dakle, ozljeda koja je izazvala mnogo glavobolja, no najvažnije je da je Andrej u potpunosti sanira i bude u top formi u proljetnom dijelu sezone koji je ključan i za reprezentaciju i za Hoffenheim…