DOŠLO JE VRIJEME

Kraj današnje Fiorentine: Klub napuštaju i najbolji Hrvati?

15.03.2017 u 11:29

Bionic
Reading

Dnevnik Gazzetta dello Sport prognozira veliku rasprodaju Fiorentine sljedećeg ljeta te odlazak trenera Paula Souse, a među onima koji napuštaju klub mogli bi biti i Milan Badelj te Nikola Kalinić...

Fiorentina proživljava razočaravajuću sezonu u kojoj nije u stanju parirati najboljima u Seriji A, a već je ispala iz Europske lige, kao i iz talijanskog Kupa.

Pobjednički gol Nikole Kalinića u sudačkoj nadoknadi protiv Cagliarija u nedjelju nije pretjerano popravio situaciju 'viola' u talijanskom prvenstvu jer su i dalje na osmom mjestu, daleko od pozicija koje vode u Europu, a Gazzetta dello Sport vjeruje da dolazi kraj današnjoj generaciji Fiorentine te prognozira veliku rasprodaju tijekom ljeta.

Prvi koji će otići svakako je trener Paulo Sousa koji je izgubio povjerenje navijača i uprave, a uz njega se očekuje i odlazak odličnog Josipa Iličića, kao i Tella te Tatarusanua. Među onima koji bi mogli promijeniti sredinu je i Milan Badelj koji je već dugo na listi želja Milana, ali i drugih talijanskih bogatih klubova.

Što se Nikole Kalinića tiče, navijači bi voljeli da ostane, ali zov kineskih milijuna sigurno će biti primamljiv i sljedećeg ljeta, a tu su i drugi zainteresirani europski velikani koji vide u kakvoj je odličnoj formi ove sezone.

U svakom slučaju, izgleda da je vrijeme za remont u Fiorentini i pitanje je tko će za nju igrati sljedeće jeseni...