čeka ga duga pauza

Kovač i Guardiola veliki gubitnici; igrač od 100 milijuna eura zbog ozljede mora na operaciju

08.08.2019 u 19:56

Bionic
Reading

Engleski nogometni prvak Manchester City najmanje će šest mjeseci ove sezone biti bez njemačkog reprezentativca Leroya Sanea (23) koji se mora podvrgnuti operaciji prednjih križnih ligamenata desnog koljena...

Leroy Sane je tešku ozljedu zadobio tijekom utakmice engleskog Superkupa protiv Liverpoola u nedjelju koju je njegov Manchester City dobio 1:0.

'Leroy će biti operiran tijekom sljedećeg tjedna, klub će mu pružiti svu potporu tijekom oporavka', objavio je City.

No, uz to što su njegovom ozljedom Pep Guardiola i 'građani' na neko vrijeme izgubili standardnog prvotimca, izgubili su i potencijalnu milijunsku zaradu. Naime, Sane se tijekom cijelog prijelaznog roka (koji je u Engleskoj završio danas u 18 sati) spominjao kao potencijalno pojačanje minhenskog Bayerna.

  • +7
Community Shield, Liverpool - Manchester City Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Niko Kovač i čelnici Bayerna bili su spremni srušiti sve klupske rekorde, za njemačkog su reprezentativca Cityju nudili 100 milijuna eura odštete. Na žalost, transfer se nije ostvario, a u zimskom prijelaznom roku cijena će mu - zbog teške ozljede ligamenata i neigranja - zasigurno pasti.

Tako su i Guardiola i Kovač izgubili, jedan je klubu propustio donijeti 'masnu' zaradu, drugi je ostao bez toliko neophodnog pojačanja. Najteže je sigurno Saneu, njega čeka operacija, pa težak i neizvjestan oporavak, pauza od najmanje šest mjeseci...