smjena na višnjiku

Košarkaški klub Zadar smijenio trenera Ivana Perinića, a već se spominju dva kandidata koja bi ga mogla naslijediti

18.10.2021 u 17:03

Bionic
Reading

Nakon lošijih rezultata na početku sezone, košarkaški klub Zadar odlučio je raskinuti suradnju s trenerom Ivanom Perinčićem

Nakon što su se sporazumno razišli s bivšim trenerom Veljkom Mršićem, jer morao je birati između hrvatske košarkaške reprezentacije i Zadra, čelnici kluba odlučili su priliku dati njegovom pomoćniku Ivanu Periniću.

No, nakon dvostrukog naslova prošle sezone, ulazak u ovu nije ispunio očekivanja, te je prekinuta suradnja, a klub je izdao i službeno priopćenje.

Klub je imao veliku želju dati priliku mladom zadarskom treneru, a Perinčić se u svojoj dosadašnjoj karijeri pokazao kao veliki potencijal.

Ivan Perinčić je izvanredan čovjek i dobar trener, bio je veliki faktor duple krune koja se osvojila prošle sezone i za to ćemo mu uvijek biti zahvalni.

KK Zadar je u procesu pronalaženje novog trener koji će biti izabran u najkraćem roku i javnost će biti pravovremeno obaviještena. Dok se ne pronađe novi trener, momčad će voditi pomoćni trener Srđan Helbich.

Ivanu se zahvaljujemo na svemu što je učinio za klub i želimo mu svu sreću u nastavku karijere', piše na službenoj stranici kluba.

Naravno, u košarkaškim krugovima spominju se već neka imena koja bi mogla preuzeti momčad, a to su Vladimir Anzulović i Ivan Velić.