Poljubio ga na spavanju

Kontroverzni Nizozemac kojem su predviđali veliku karijeru otkrio kako je dobio batina od Zlatana Ibrahimovića zbog homoseksualnih sklonosti

19.07.2021 u 19:56

Bionic
Reading

Andy van der Meyde je s javnosti podijelio anegdotu sa Zlatanom Ibrahimovićem iz Ajaxa s početka njihovih karijera

Andy van der Meyde danas ima 41 godinu, a iako su mu predviđali veliku karijeru i označavali ga kao jednog od najvećih nizozemskih talenata, svojim je ponašanjem i kontroverzama van terena to prokockao.

Ipak, uspio je dogurati do Intera. Karijeru je počeo u Ajaxu, a osim za Ajax i Inter, igrao je i za Twente, Everton, PSV i WKE uz neke prekide u karijeri. Još na početku svoje karijere u Ajaxu je igrao sa Zlatanom Ibrahimovićem koji ga je nakon jedne njegove spačke dobro isprebijao.

'Sjedio sam pokraj Zlatana u autobusu dok smo bili u Ajaxu. Jednom sam, dok je on spavao, dobio homoseksualne sklonosti i samo sam ga poljubio u usta. Nekoliko sekundi kasnije me zasuo udarcima', ispričao je Van der Meyde za nizozemske medije.

Ova anegdota ne čudi s obzirom na narav i jednog i drugog uključenog nogometaša. Van der Meyde je imao talent kao rijetko tko na svijetu, ali droga, seks i alkohol su mu bili važniji od svega ostaloga pa je osim bez veće karijere ostao i bez žene i djece koji su ga napustili, a dobio je i batina od Zlatana.