KAKVA ŠANSA

Kek i Riječani ne mogu vjerovati: Ovo su morali zabiti!

09.08.2015 u 10:07

Bionic
Reading

U velikom derbiju MAXtv Prve lige Dinamo i Rijeka odigrali su bez pogodaka, no iako su 'modri' bili ti koji su dominirali, Riječani su na kraju imali najbolju priliku na utakmici...

Kao i Hajduk, Rijeka je uspjela ostati neporažena na Maksimiru na početku sezone. Nakon 90 minuta defanzive Riječani su dočekali svoj trenutak i došli u situaciju sve riješiti, no Radošević nije uspio pospremiti povratnu loptu u mrežu pa na kraju gosti mogu čak i žaliti.

'Dočekali smo meč loptu, ali ako to na kraju ne iskoristiš, onda moraš biti zadovoljan i bodom, ipak je to Dinamo, ipak je to Maksimir gdje baš nismo briljirali u posljednjim utakmicama,' priznao je Matjaž Kek pa ipak dodao da mu je zbilja žao što nisu zabili.

Osvrnuo se riječki strateg i na isključenje Romana Bezjaka u završnici susreta koje je dodatno zakompliciralo situaciju na terenu.

'Nepotrebno! Kad ti četvrti sudac sudi cijelu utakmicu i on odlučuje, onda je vrlo teško,' zaključio je slovenski trener kojeg u sljedećem kolu čeka novi derbi, protiv Hajduka na Rujevici.