GLAVOM U PIJESAK!

Kći Paula Gascoignea pijana na snimanju

13.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Bianca Gascoigne, kći slavnog nogometaša Paula i njegove bivše supruge Sheryl, inače i vrlo cijenjeni model, prilično se osramotila na snimanju kupaćih kostima za nadolazeće ljeto. Pijana je, umjesto da sjedne na ležaljku, pala preko nje ravno na glavu, nakon čega je odvedena na spavanje u autu

Ode Bianca glavom u pijesak...

Obično se kaže 'kakav otac, takav sin', no u slučaju Biance Gascoigne vrijedi i 'kakav otac, takva kći'. Paul Gascoigne poznat je kao velika ispičutura i premda je jedan od najboljih nogometaša Engleske svih vremena, tamošnjoj javnosti odavno je prekipjelo slušati i čitati o njegovim pijanim ispadima. Da bi se pažnja barem malo preusmjerila sa slavnog tate, pobrinula se njegova kći Bianca koja je dobrano pijana stigla na snimanje nove kolekcije kupaćih kostima.

S obzirom na to da nije bila sposobna ni skinuti ogrtač, Biancu su organizatori snimanja poslali na kraći odmor na ležaljku. No, lijepa 22-godišnja Britanka nije uspjela pogoditi ležaljku i nekontrolirano je pala na glavu. Srećom, pijesak je barem malo ublažio udarac, pa osim sramote snimljene videokamerom, težih posljedica za Biancu nije bilo.

Nakon incidenta, djevojku su odveli do auta, smjestili je na stražnje sjedište i ostavili na triježnjenju.