PLJUVAO NA SUPARNIKA

Kažnjen jer je širio svinjsku gripu

04.05.2009 u 20:53

Bionic
Reading

Igrača meksičkog kluba Chivas Guadalajara Hectora Reynosa Južnoamerički nogometni savez (CSF) kaznio je zabranom igranja svih utakmica do kraja kupa Libertadores, jer je pljuvao na napadača čileanskog Evertona Sebastiana Pencu i gađao ga sekretom iz nosa

Disciplinska komisija Južnoameričkog nogometnog saveza nije imala milosti prema incidentu koji je napravio Hector Reynoso na utakmici svojeg Chivasa protiv Evertona. On je prijetio igraču suparničke momčadi Sebastianu Pencu pred kraj utakmice da će mu 'prenijeti svinjsku gripu'.

Osim toga, Reynoso je nekoliko puta pljunuo na protivnika, a gađao ga je i sekretom iz nosa. Nakon utakmice Meksikanac se ispričao zbog suludog čina te dodao da su nazivali 'gripoznim' tijekom utakmice.

Za njegov čin i kasniju ispriku disciplinski suci nisu imali razumijevanja te je braniču meksičkog kluba zabranjeno igranje na svim utakmicama kupa Libertadores.

Nogometaši Chivas Guadalajare stali su u obranu svojeg suigrača te su novinarima ispričali da su na gostovanju u Čileu, osim uvreda suparnika, doživjeli neugodnosti kada su posjetili trgovački centar, ljudi su im se smijali, bježali su od njih te su rukama prekrivali usta.