ISKORISTIO PRILIKU

Kalinić ponosno o 'razbijanju' Rusije: Vrhunska utakmica!

20.11.2015 u 10:26

Bionic
Reading

Nakon što je dobio priliku braniti za hrvatsku reprezentaciju protiv Rusije, Lovre Kalinić oduševljen je impresivnom pobjedom i onime što je vidio na terenu...

Hajdukov mladi vratar iskoristio je ozljedu Danijela Subašića i stao u Rostovu među vratnice Čačićeve reprezentacije. Primio je jedan pogodak kod kojeg ništa nije mogao, ali Hrvatska je zabila tri i ostvarila vrijednu pobjedu, dokazavši da ima širok kadar i da može dobro igrati i bez najboljih igrača, Rakitića i Modrića.

'Dominirali smo svih 90 minuta. Normalno, imali su i Rusi neke dobre faze preuzimanja igre i svoje poluprilike unatoč našem pritisku, no sveukupno gledajući naša je pobjeda zaslužena. Mislim da smo odigrali vrhunsku utakmicu,' prenosi HNS-ova službena stranica riječi Lovre Kalinića koji će zasigurno biti među putnicima na Euro i misli da tamo Hrvatska ima izglede za odličan rezlutat.

'Hrvatska ima brojne kvalitetne igrače, vidjelo se da s ovakvom momčadi bez nekoliko važnih igrača možemo 'pregaziti' Rusiju. Kad se ostali priključe, imat ćemo veliku dozu samopouzdanja. Prvi put smo se sastali u ovakvoj postavi, nikad prije nismo ovako igrali, ali s gola sam vidio fenomenalnu utakmicu.'

'Jako sam zadovoljan kako sam odigrao, mislim da sam dao doprinos momčadi i pobjedi. Moj je posao braniti, pokušavam svaku utakmicu odraditi na najbolji mogući način. Često srećem Pletikosu i gode mi njegove pohvale, on je igračka veličina,' zaključio je 25-godišnjak kojeg do kraja godine čekaju novi izazovi u dresu Hajduka i borba s Dinamom i Rijekom na vrhu ljestvice MAXtv Prve lige.