GLASINE U ITALIJI

Kalinić nakon SP-a diže ruke od vrhunskog europskog nogometa?

25.03.2018 u 17:22

Bionic
Reading

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da nekoliko kineskih klubova prati razvoj situacije oko Nikole Kalinića i pokušava ga dovesti u svoje redove sljedećeg ljeta...

Podsjetimo, naš 30-godišnji napadač proživljava vrlo lošu sezonu u redovima Milana, u kojoj je posljednji put zabio pogodak još tamo početkom prosinca.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kalinić nije briljirao niti u hrvatskom dresu ovog petka protiv Perua, a dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da to sve nije pokolebalo kineske klubove koji ga posljednjih godina konstantno prate.

Hrvatski reprezentativac odbio je nekoliko bogatih ponuda prošle godine, svjestan da bi mogao izgubiti mjesto u izabranoj vrsti ako ode na Daleki Istok, no nakon odrađenog SP-a u Rusiji lako bi se moglo dogoditi da promijeni mišljenje.

Navodno ga nekoliko kineskih klubova želi u svojim redovima, a ako dobije ponudu poput one Tianjina iz 2017. godine koji mu je nudio 12 milijuna eura po sezoni, u ovoj fazi karijere mogao bi dići ruke od vrhunskog europskog nogometa i u Kini pokušati krenuti od nule, daleko od razočaravajućih iskustava u dresu Milana...