PULJANI SPREMNI

Kako će Balakov na Drosini bez Vukušića?

11.08.2011 u 16:56

Bionic
Reading

U subotu od 21 sat na MAXtv-u moći ćete gledati utakmicu Istre 1961 i Hajduka

Hajduk se prošlog vikenda vratio na pobjednički put, nakon tri uzastopna poraza, ali je i ostao bez najboljeg strijelca Ante Vukušića. Na Balakovu žalost, jer sada će morati tražiti nova rješenja u ionako sterilnom napadu. No, kako je Bugarin u igračkoj karijeri znao zabijati golove, bacio se na posao buđenja braće Sharbini.

Zna se da je Anas već duže u krizi, da mu Torcida zviždi i da za takvog igrača treba - specijalist. No, prema vijestima iz Splita, Balakov cijeli tjedan pokušava doprijeti do 'dragulja s Grobnika' i vratiti mu vjeru u vlastite mogućnosti. Prema trenerskim zamislima, Anas će zaigrati na mjestu polušpice, iza Lendrića i brata Ahmada. Možda će mu tako, iz drugog plana, biti lakše, a i u napadu će imati pouzdanog suradnika.

Istra je pak u prošlom kolu upisala gostujuću pobjedu kod Lučkog, a taj rezultat dodatni je poticaj Pamićevoj momčadi.

'Dobra igra cijele momčadi vratila nam je sve ono što smo propustili u uvodna dva dvoboja. Trebala nam je ta pobjeda da steknemo samopouzdanje i probijemo led, sad će biti lakše igrati utakmice koje dolaze. Pogotovo ćemo se lakše pripremati za dvoboj s Hajdukom jer smo skinuli teret prvih bodova s leđa. Splićani jesu favoriti, ali igrat ćemo bez straha, s namjerom da opet slavimo. Vjerujem da je to moguće, pred punim stadionom Aldo Drsoina', rekao je za Sportske novosti igrač Filip Jazvić.

Istra 1961 - Hajduk - PPV i Sportski paket, ArenaSport 2 ili 3, 21 sat