JEDINSTVENA PRILIKA

Kakav potez Dinama; sve je počelo s prvim sučevim zviždukom u susretu protiv Villarreala, a u lijepu priču možete se i vi uključiti

08.04.2021 u 20:59

Bionic
Reading

GNK Dinamo odlučio je prekrasne trenutke u Europi obilježiti kroz aukciju dresova igrača iz utakmice četvrtfinala UEFA Europa lige Dinamo - Villarreal

U tjednu obilježavanja kampanje 'More than football Action Weeks', Dinamo u suradnji s tvrtkom MatchWornShirt donosi aukciju dresova s plemenitim ciljem!

Kampanja naziva #Morethanfootball Action Weeks inicijativa je EFDN organizacije čiji je GNK Dinamo član, a za vrijeme koje se dodatno promovira važnost društvene odgovornosti u zajednici. Akcijski tjedni podržani su i od strane organizacija UEFA Foundation for Children i ECA-e.

Nakon utakmice Dinamo - Villarreal igrači Dinama predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem potpisat će dresove koje su nosili upravo u toj utakmici te će ih predati za aukciju, a prikupljeni novčani iznos bit će doniran Zakladi Nema predaje.

Navijači i svi zainteresirani ljubitelji nogometa mogu se registrirati na stranici MatchWornShirt i licitirati za jedan ili više dresova. Dres će na kraju moći kupiti ona osoba koja je ponudila najveći iznos za vrijeme trajanja aukcije.

Svaki dres imat će original oznake (prezime igrača i broj) te oznake UEFA Europa liga natjecanja, uz original potpis od strane igrača. Na aukciji će biti ukupno 25 dresova, uključujući i Dinamove vratare. Početna cijena svakog dresa iznosi 89 Eura.

Aukcija je krenula u četvrtak od 21 sat s prvim sučevim zviždukom na web stranici https://www.matchwornshirt.com/club/dinamozagreb

Kao special edition za ovu aukciju Dinamo je osigurao dvije matchday majice Dinamo - Villarreal s potpisima cijele momčadi za koje je također moguće licitirati na istoj stranici. Početna cijena pojedine majice bit će 89 Eura.

  • +34
Dinamo - Villarreal, četvrtfinale Europske lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Prihod od prodaje dresova na aukciji bit će doniran Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo koja će zatim u dogovoru s kapetanom i igračima odlučiti o dodjeli donacije onima kojima je potrebna naša pomoć.

Zaklada Nema predaje kroz svoj rad bavi se humanitarnim radom, donacijama i društveno odgovornim projektima, sukladno vlastitoj misiji, viziji i ciljevima.

O nastavku akcije navijači će moći pratiti na web stranici https://zakladanemapredaje.hr/.