svaka čast, kapetane!

Kakav je car taj Luka Modrić; bez razmišljanja je potrošio čak dva milijuna eura na darove suigračima

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 13.12.2022 16:45
  • Objavljeno 13.12.2022 u 16:42
Bionic
Reading

Priča datira od prije četiri godine, iz 2018., nakon što je Hrvatska na SP-u u Rusiji osvojila srebro, a Luka Modrić se okitio titulom najboljeg igrača te je osvojio i Zlatnu loptu

Ovu je nepoznatu crtu iz života Luke Modrića otkrio njegov suradnik Simon Bastiansen, stručnjak za brendiranje, koji s kapetanom hrvatske reprezentacije surađuje od Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji.

Bastiansen je Modrića upoznao nakon SP-a u Rusiji...

'Upravo je bio osvojio Zlatnu loptu, iste godine osvojio je Ligu prvaka i bio srebrni na Svjetskom prvenstvu te je postao najbolji igrač Mundijala, ali kad sam ga upoznao, shvatio sam da je najpristojnija sportska zvijezda koju sam ikad upoznao. A upoznao sam ih dosta...', kazao je Bastiansen u razgovoru za danske medije te otkrio da se s Modrićem nešto kasnije susreo u Zagrebu. Tada mu je kao dar donio sat proizvođača Breitling, koji je želio suradnju s tada najboljim nogometašem svijeta - Lukom Modrićem.

'Sjeli smo na piće i on je pogledao u vlastiti sat. Zapravo, buljio sam i ja u njega i rekao sam mu kako nosi vrlo lijep sat. Pristojno je zahvalio i, čini se, tad dobio ideju', prisjetio se tog susreta Bastiansen.

Modrić je nosio prestižni sat marke Daytona Rolex od crvenog zlata, a Bastiansen je znao da takav stoji 40 tisuća eura.

'To je poseban sat', rekao je Modrić Bastiansenu te otkriva kako se naš kapetan tim satom počastio nakon što je osvojio Zlatnu loptu.

  • +41
SP Katar: Hrvatska - Brazil Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

No, tek tu cijela priča postaje zanimljiva te otkriva kakav je car taj naš Luka Modrić. Naime, Bastiansen tvrdi kako je Modrić kupio još - 50 satova Daytona Rolex!

'Kazao mi je kako je kupio ukupno 25 satova za svoje suigrače iz Real Madrida te još 25 za suigrače iz reprezentacije', otkriva Bastiansen i nastavlja:

'Ali nisu samo suigrači dobili poklone, kupio ih je za vozače autobusa, liječnike, fizioterapeute i pomoćnike.'

Ispada kako je Luka Modrić tako bez razmišljanja potrošio čak dva milijuna eura na satove za svoje najbliže suradnike iz reprezentacije i kluba.

Svaka čast, kapetane! Tako se to radi! Gospodski potez najvećeg svih vremena!

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal