U STATUSU IZDAJICE

Juventusovi navijači protiv povratka Cannavara

23.04.2009 u 09:21

Bionic
Reading

Svojedobno najbolji branič svijeta Fabio Cannavaro nakon tri godine provedene u madridskom Realu trebao bi se vratiti u Juventus, čije je boje branio dvije sezone (2004-2006). No navijači 'stare dame' digli su svoj glas protiv dolaska 35-godišnjeg braniča jer mu još nisu oprostili napuštanje Juventusa kad je pao u drugu ligu

Fabio Cannavaro je 2006. godine proglašen najboljim nogometašem svijeta, no iste je godine napustio Juventus, nakon što je torinski klub pao u drugu ligu zbog skandala s namještanjem utakmica. Za razliku od njega, koji je otišao, Buffon, Nedved, Camoranesi i Del Piero ostali su vjerni 'staroj dami' i u dobru i u zlu. Cannavarovo napuštanje Juventusa kada je klubu bilo najteže za Juveove 'tifose' bilo je ravno izdaji.

Budući da je sasvim izgledno da nakon tri godine provedene u Madridu Cannavaro napušta Real, sve se glasnije počelo pričati kako bi se na ljeto mogao vratiti u Juventus. No najveće pristalice torinskog kluba protive se toj ideji.

Na utakmici talijanskog kupa odigranoj u srijedu protiv Lazija, navijači Juventusa su prije, ali i za vrijeme utakmice, izvjesili transparente na kojima izražavaju protivljenje povratku Cannavara, a osim transparenata navijači su i pjevali pjesme protiv 35-godišnjeg braniča.

Sasvim je jasno da pristalice Juventusa ne mogu i ne žele zaboraviti Cannavarov odlazak u Real Madrid u trenucima kad je  klubu bio najpotrebniji.