OPET SE ZAKUHALO

Juventus pripremio zanimljivu ponudu za Paula Pogbu; je li ovo dovoljno da se slomi Manchester United?

20.02.2020 u 18:09

Bionic
Reading

Talijanski nogometni velikan Juventus spreman je ponuditi Manchester Unitedu 50 milijuna eura i Aarona Ramseya kako bi u Torino vratio Paula Pogbu

Prema pisanju talijanskih medija Manchester United za francuskog veznjaka traži čak 150 milijuna eura, međutim na Old Traffordu su spremni razmotriti ponudu torinske 'Stare dame'.

Ramsey je u Juventus stigao početkom ove sezone iz Arsenala bez odštete, no nije se uspio nametnuti novom treneru Mauriziju Sarriju. Niti Pogba nije najsretniji na Old Traffordu i navodno nema ništa protiv povratka u klub u kojem je igrao od 2012. do 2016.

Manchester United i Juventus su prije osam godina međusobno zaratili zbog francuskog veznjaka, no u godinama koje su uslijedile prašina se slegla.

Pogba je 2009. kao 16-godišnjak stigao u Manchester United iz Le Havrea, no tri godine kasnije 'pobjegao' je u Juventus i to besplatno. Legendarni Legendarni Alex Ferguson je prije nekoliko godina otkrio kako je Pogba tada trebao potpisati novi ugovor s 'Crvenim vragovima', ali je njegov menadžer Minoa Raiola sve je dogovorio s Juventusom.

Francuz se u Juventusu zadržao do kolovoza 2016. kada se vratio u Manchester United za čak 105 milijuna eura, no sada je korak do povratka u Torino.

  • +3
AC Milan - Juventus, polufinale Talijanskog kupa 2020. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI