starta za Inter Miami

David Beckham u klub koji je pripremio nemoralnu ponudu za Luku Modrića preko noći donio 215 milijuna eura

20.02.2020 u 11:47

Bionic
Reading

Legendarni engleski nogometaš David Beckham već godinama s investitorima priprema klub Inter Miami za nastup u profesionalnoj MLS ligi

Tako je agilni David Beckham, koji se osim što je jedan od suvlasnika kluba očekivano bavi i dovođenjem igrača, uspio zahvaljujući vezama pronaći jako bogatog sponzora.

Doznaje se kako je David Beckham sve dogovorio s poznatom tvrtkom Qatar Airways koja je pristala platiti 215 milijuna eura novom klubu u MLS ligi da se ime njihove avio tvrtke nađe na dresu (nije poznato na koliko godina je ugovor potpisan, op.a.)

Svoju premijeru Inter Miami imat će 1. ožujka kada svoju prvu povijesnu utakmicu igraju protiv momčadi Los Angeles FC.

Osim na dresu ovaj prepoznatljiv logo tvrtke Qatar Airways bit će vidljiv na najvažnijim mjestima na stadionu, a slično kao i kod Barcelone – koja je jedno vrijeme na prsima imala Qatar Airways – logo će biti prisutan i na klupskim suvenirima.

Od prije je poznato kako Beckham i agilni suvlasnici kluba imaju listu želja igrača koje žele dovesti iz Europe što prije, a visoko na listi želja nalazi se i hrvatski kapetan Luka Modrić kojeg ugovor s Real Madridom veže do ljeta 2021. Nije nemoguće da upravo u sljedećem zimskom prijelaznom roku Modrić preseli u Miami.

'Inter Miami još uvijek nema riješene svoje igrače-franšize pa razmatra nekoliko zvijezda. Jedna od njih je Luka Modrić, kojem ugovor u Madridu završava 2021. godine, a kojem Inter nudi plaću od koje se vrti u glavi. Dvostruko više od sadašnje plaće', nedavno su doznali novinari španjolske Marce. Inače, ta plaća od koje boli glava iznosi vrtoglavih 20 milijuna dolara, a također treba reći kako je visoko na listi želja kluba iz Miamija i 32-godišnji urugvajski napadač Edinson Cavani.