STIŽE CASILLASOVA ZAMJENA

Julio Cesar 'realna' opcija, Kelava samo Perezova

25.01.2013 u 12:27

Bionic
Reading

Nakon što je Ikeru Casillasu, u dvoboju s Valencijom, pukla kost u šaci, čelnici Reala pod hitno moraju naći novog vratara. Kao prva opcija spominje se Julio Cesar, a tko zna, možda se na Santiago Bernabeuu sjete i našeg Ivana Kelave, kojem je predsjednik Perez, kako je Mamić prenio, poručio da može u Real doći kad god poželi

Šest do dvanaest tjedana pauze očekuje golmana madridskog Reala i španjolske nogometne reprezentacije Ikera Casillasa. Prijelom prve metakarpalne (palčane) kosti zadobio je vratar tijekom Kup dvoboja protiv Valencije.

Testovi kojima se tijekom noći, sa srijede na četvrtak, podvrgnuo u Madridu pokazali su prijelom kosti u šaci lijeve ruke. Iako je pred Španjolcem još priličan broj pregleda, u liječničkoj službi kluba pretpostavljaju da bi se Casillas na travnjake mogao vratiti tek krajem travnja.

Takva situacija je nagnala čelnike Reala na brzu reakciju. Imaju u Realu još šest dana za dovođenje kvalitetnog vratara do kraja ove sezone, jer ono što u ovom trenutku imaju na dispoziciji, Antonio Adan i Jesus Fernandez, nije na razini kluba koji lovi naslov u Ligi prvaka.

Kao prva opcija se zasad spominje Brazilac Julio Cesar, koji trenutačno brani vrata premierligaša Queens Park Rangersa. Njega posebno zagovara trener Jose Mourinho s kojim je nekada radio u milanskom Interu.

Kako navode španjolski mediji druga je opcija vratar Borussije iz Mönchengladbacha Ter Stegen

Međutim, možda netko iz Maksimira Realu ponudi Ivana kelavu, jer kako je svojevremeno Mamić prenio riječi Realova predsjednika Pereza - 'Kelavi su vrata Reala uvijek otvorena'.