TO SE ČEKA

Jon Jones uzburkao duhove objavom u kojoj je spomenuo Stipu Miočića; čeka se odgovor bivšeg teškaškog prvaka!

29.10.2022 u 13:49

Bionic
Reading

Trokut Jones - Miočić - Ngannou privukao je mnogo pažnje proteklih nekoliko dana. Ne zna se tko će se s kim i kad boriti, no svaki priča neku svoju priču

Ngannouov trener kaže da se bore protiv Jonesa početkom 2023., Jones kaže da želi Miočića na UFC 282 priredbi u dvanaestom mjesecu, a Dana White da Jones neće nastupiti u 2022.

Kome vjerovati? Vjerojatno nikome. Jon Jones je jasan koga želi za svog idućeg protivnika, a sada je na svom Twitter profilu napisao zanimljiv post u kojem je prozvao Stipu da potpiše ugovor...

'Potpiši taj ugovor, ja sam vatra koju nikad nećeš ugasiti', napisao je Jon Jones te se tako indirektno dotakao i njegovog posla kao vatrogasca.

No, ukoliko ništa nije potpisano, pitanje je za koga se to onda Stipe sprema. Gotovo svakodnevno objavljuje video zapise iz dvorane gdje trenira na kojima se vidi da je u odličnoj formi, a ukoliko ugovor nije potpisan, pitanje je za koga se onda Stipe sprema, piše Fight Site.

Vrh teške kategorije je ovih dana slična sapunica kao nedavno u teškoj u boksu kada je probleme pravio Tyson Fury. Ovdje je uključeno više aktera koji govore svoju verziju priče, a neki dan je Eric Nicksick rekao da UFC želi Ngannoua i Jonesa.

'Iz UFC-a su nas nazvali i praktički nas pitali koji period nam odgovara i kojeg protivnika želimo. Je li važno što ja mislim? Ne, ali lijepo od njih da su nazvali i pitali. Rekao sam da je nama idealan treći mjesec, a htjeli bi se boriti protiv Jonesa. Osoba koja me je zvala se 100% slaže s tim što sam rekao i kaže da UFC to želi. To je ono i što Francis želi. Zvali su da vide kakva je situacija s ozljedom i koliko će mu biti potrebno da se pripremi', rekao je Nicksick neki dan za MMA Junkie Radio.

Tko će se s kim boriti, saznat ćemo s vremenom. Nadamo se samo kako Stipe opet neće 'izvisiti' i da ćemo Jonesov povratak gledati do kraja ove godine.