ZANIMLJIVA REAKCIJA

Jeličić o čudnom detalju s Dalićevog popisa i derbiju: Vrijeme je da se tome stane na kraj!

24.10.2017 u 08:24

Bionic
Reading

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić u emisiji Stadion govorio je o 13. kolu HT Prve lige, a najviše vremena je očekivano posvetio derbiju na Poljudu između Hajduka i Dinama

Najveći hrvatski derbi imao je dramatičnu završnicu (2:2), bilo je i loših sudačkih procjena, ali i ružnih incidenata na tribinama. A evo što je uvijek na jeziku oštri Jeličić rekao o kvaliteti nogometa koja se mogla vidjeti u najzanimljivijoj utakmici prošlog kola.

'Svi koji pratimo Dinamo i Hajduk, došli smo na svoje. Vidjeli smo dobrih i loših stvari, puno tehničkih i taktičkih pogrešaka, ali bilo je doze dramatičnosti i preokreta pa su navijači došli na svoje. Sjajan ambijent, međutim trebalo je biti dosta kvalitetnije', izjavio je Jeličić koji je u prošlosti nosio dres obje momčadi.

'Dva različita poluvremena, jasno da Hajduk mora igrati na agresivnost, intenzitet sve što Dinamo nema pa ne može biti europski konkurentan. Cvitanović nije dobro planirao utakmicu, Dinamo taj profil igrača nema, nemaju potrebnu agresivnost da se otupi ta agresivnost Hajduka', dodao je Jeličić.

  • +7
HT Prva iga, 12. kolo: Hajduk - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Osvrnuo se na popis reprezentativaca za utakmice dodatnih kvalifikacija protiv Grčke.

'Prvi Dalićev popis, Rebić i Vlašić se sjajno snalaze na 1 na 1, popis je logičan. Čudno je malo što imamo 3 lijeva bočna, a prije smo imali samo jednoga, ali drago mi je da je pozvan i Marin Leovac', rekao je Jeličić i zaključio:

'Moramo proći Grke, Srna i Olić obilježili su karijeru u reprezentaciju, karakterni su te mogu situaciju na neki način amortizirati.'

Hajduk - Dinamo 2:2 (13. kolo 2017./18., 21.10.), sažetak Autor: YouTube

Incident na tribinama...

'Neda mi spuštati na nivo, vrijeme je da se tome stane na kraj - moraš biti primjer, a ne suprotno', izjavio je Jeličić naguravanje i vrijeđanje između članova uprave nakon čega je posla imala i policija.