svetina usred sukoba

BBB-i se tukli s policijom, do incidenta došlo i u svečanoj loži

21.10.2017 u 23:32

Bionic
Reading

Utakmicu Hajduka i Dinama ove subote obilježili su i incidenti na tribinama. Torcidina bakljada produžila je susret čak sedam minuta, Bad Blue Boysi su se tukli s policijom, a do sukoba je došlo između direktora 'modrih' Tomislava Svetine i sportskog direktora Splićana Marija Branca...

Veliki derbi 13. kola HT Prve lige bio je spektakularan i neizvjestan na travnjaku, ali nije prošao bez incidenata na tribinama.

  • +7
HT Prva iga, 12. kolo: Hajduk - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Torcida je svoj rođendan proslavila velikom bakljadom u 67. minuti za koju Tihomir Pejin nije imao razumijevanja pa je prekinuo susret i kasnije ga produžio čak sedam minuta.

Bad Blue Boysi koji su se tijekom dana žalili na tretman policije na kraju su se s njom i potukli na samom stadionu.

Hajduk - Dinamo 2:2 (13. kolo 2017./18., 21.10.), sažetak Autor: YouTube

Do sukoba je došlo i u svečanoj loži. Kako javlja Dalmatinski portal, Dinamov direktor Tomislav Svetina pretjerano je burno proslavio preokret svog kluba, a kada mu je kod 2:2 na to odgovorio sportski direktor Hajduka Mario Branco, došlo je do naguravanja u koji su bili uključeni financijski direktor 'modrih' Matej Škegro i predsjednik Splićana Ivan Kos.

Trener Dinama Mario Cvitanović nakon susreta se također žalio na skupljače lopte, jer njihovim igračima nisu stizale na vrijeme u trenucima dok je Hajduk vodio...