HVATANJE FORME ZA SP

Jelavić po potpisu za Hull: Zabiti što više je moguće

16.01.2014 u 13:13

Bionic
Reading

Dan nakon što je i službeno postao član Hull Cityja, hrvatski nogometaš Nikica Jelavić (28) najavio je da se želi vratiti u golgetersku formu i pomoći svome novom klubu u ključnom razdoblju sezone

Pred Hullom su gostovanja kod Norwicha i Crystala Palacea koja bi mogla biti itekako bitna u borbi za ostanak u Premierligi.

'Kad ste napadač, morate zabijati golove, a moj cilj je zabiti što je moguće više za Hull City. Ne ciljam konkretne brojke, ali ću nastojati dati najbolje od sebe u svakoj utakmici', najavio je hrvatski reprezentativac za službenu web-stranicu kluba s kojim je potpisao 3.5-godišnji ugovor.

'Pred nama je stvarno važno razdoblje. Gledao sam raspored i znam da u sljedećim kolima igramo protiv nekoliko suparnika koji su iza nas na ljestvici. Znam da u engleskoj Premierligi nema lakih utakmica, ali ovo nam je prilika da ugrabimo nešto bodova. Ako nam to uspije, učinit ćemo svoju poziciju malo komfornijom. Raduje me što sam postao član ovoga kluba, već sam osjetio da ovdje vlada obiteljska atmosfera i stvarno mislim da će se ovo pokazati dobrim potezom za mene', dodao je donedavni napadač Evertona.


Jelavić je u Hullu pronašao i dvojicu bivših suigrača - s Allanom McGregorom i Soneom Alukom je dijelio svlačionicu Glasgow Rangersa.

'Uspio sam već nakratko porazgovarati sa Soneom kad sam došao na trening. Poznanstvo s njim i McGregorom će mi pomoći da se snađem. Bilo bi lijepo ponovno igrati sa Soneom u napadu, ali u klubu ima puno dobrih napadača i svi se moramo boriti za mjesto u momčadi. Nitko nije siguran', zaključio je Jelavić.