nagađanja uoči derbija

Jedna Kovačeva odluka uzbunila javnost: Je li opet izbila svađa sa zvijezdom Bayerna?

08.11.2018 u 16:44

Bionic
Reading

Niko Kovač tijekom dvoboja protiv AEK-a ove srijede ostavio je cijelu utakmicu Jamesa Rodrigueza na klupi, nakon čega su ponovo počela nagađanja o svađi s Kolumbijcem...

Podsjetimo, njemački mediji tvrdili su prije mjesec dana da je upravo James Rodriguez najveći kritičar hrvatskog stručnjaka na klupi minhenskog kluba te da mu je jednom prilikom dobacio 'Nije ti ovo Eintracht!', frustriran svojim statusom unutar ekipe.

  • +3
Bayern - AEK Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Tijekom posljednje reprezentativne pauze vjeruje se da su se Kovač i Kolumbijac sastali i riješili međusobne nesuglasice, no utakmica protiv AEK-a ponovo je probudila sumnje.

Naime, iako je naš bivši izbornik najavio da James ima problem s mišićom te da je njegov nastup upitan, nakon što ga je zadržao na klupi svih 90 minuta postavljaju mu pitanje: ako je ozlijeđen, zašto nije utakmicu odgledao s tribina?

'Ima li ikakvog smisla držati igrača na klupi ako nije spreman? James, niti ja ne razumijem što radi Kovač,' piše Carlos Gonzalez, novinar Marce koji sumnja da je opet došlo do trzavica između trenera i igrača.

U svakom slučaju, Bayernu će trebati najjače snage za derbi protiv Borussije Dortmund u subotu, a Kovač nužno mora izbjeći poraz kako bi zadržao potporu klupske uprave...