NETKO MORA NASTRADATI

Pobuna u Bayernovoj svlačionici; otkriveno koje zvijezde ruše Niku Kovača

06.11.2018 u 06:45

Bionic
Reading

Niko Kovač i Bayern glavna su nogometna tema u njemačkim medijima koji smatraju da je hrvatski stručnjak suočen s pobunom najvećih zvijezda u klubu

Nije nikakva tajna da u Bayernovoj svlačionici ne štimaju odnosi trenera s pojedinim igračima kojima su zasmetale Kovačeve metode treninga, stalne rotacije, manja minutaža, gubitak statusa prvotimca...

Pošto rezultati njemačkog prvaka ne idu u korist hrvatskom stručnjaku jasno je da su nezadovoljnici sve glasniji, a Kicker otkriva o kojim igračima je riječ.

Tako pobunu protiv Kovača predvode Arjen Robben, Thomas Muller, Franck Ribery i Mats Hummels koji zamjeraju Kovaču manjak iskustva, premalo pozornosti koje pridaje taktici, te što u slučaju negativnog rezultata na utakmici nema rezervni plan.

No svima je jasno da je glavni uzork pobune četvorke što nemaju status kakav su imali do sada, odnosno nemaju zajamčenu punu minutažu na utakmici ili sve više griju klupu.

  • +10
Niko Kovač trener FC Bayerna Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Prema pisanju Kickera pobunjenici ne namjeravaju stati sa iskazivanjem nezadovoljstva sve dok ne sruše Kovača. Hoće li klub stati uz svoje zvijezde ili hrvatskog trenera pokazat će vrijeme, ali sve je jasnije kako se u Bayernu sprema čistka – netko mora nastradati.

  • +15
Trener FC Bayerna Niko Kovač s igračima na Oktoberfestu Izvor: Pixsell / Autor: ATB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.