IZOLACIJA U SVLAČIONICI

Je li se zamjerio i Luki Modriću? Prvi čovjek Reala dobio ultimatum: Riješi ga se!

04.05.2018 u 06:30

Bionic
Reading

Sve je veći pritisak starijih igrača u madridskom Realu na predsjednika kluba Florentina Pereza da u ljetnom prijelaznom roku proda genijalnog veznjaka Isca

Isco ima ugovor s 'kraljevskim klubom' do ljeta 2022. uz odštetnu klauzulu od nevjerojatnih 700 milijuna eura, ali ovaj 26-godišnji veznjak nije omiljen u u svlačionici pa se već dugo govori o njegovoj prodaji.

Europski velikani pozorno prate rasplet cijele situacije, svjesni su da za španjolskog reprezentativca nema više mjesta u Realu i pokušavaju Isca kupiti što jeftinije.

  • +6
Španjolski nogometaš Isco Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Najviše se spominje Manchester City čija je ponuda odjednom ne tako velikih 80 miliuna eura (prije se spominjalo i dvostruko više), ali prvi čovjek Reala Perez zbog nezadovoljstva najvećih zvijezda nema izbora, dobio je svojevrsni ultimatum, i mora se odreći Isca.

Real je navodno pristao, ali sada je problem u Iscu. On s Manchester Cityjem još nije dogovorio osobne uvjete, premijerligaš zahtijeva da smanji svoje apetite, da pristane na manju plaću nego što ima na Santiago Bernabeu, ali s njijme nije lako.

Isco - najbolje od španjolskog veznjaka Izvor: Društvene mreže

Isco se još prije zamjerio Cristianu Ronaldu koji ga se već dugo želi rješiti, ali španjolski veznjak nije u dobrim odnosim ni s još nekim iskusnim nogometašima 'kraljeva' kao ni trenerom Zinedineom Zidaneom. Nisu poznata imena 'drugih' nogometaša, ali zna se da je Luka Modrić jako blizak s Ronaldom pa ne bi ništa čudilo da je ovdje stao na stranu Portugalca koji ponekad voli glumiti sportskog direktora te savjetovati koga treba kupiti, a koga prodati.

I španjolski mediji pišu kako je Isco zbog svojeg karaktera u svlačionici izoliran od strane suigrača, a njihovi novinari dodaju kako je riječ o nogometašu sjajnih tehničkih mogućnosti, ali da se o njemu kao osobi stalno loše govori.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.