OŠTAR TRENING KÖLNA

Jajala suigrač umalo fatalno ozlijedio

23.09.2011 u 15:01

Bionic
Reading

Na treningu Kölnovih nogometaša u srijedu umalo je teže stradao hrvatski reprezentativni veznjak Mato Jajalo (23), kojem je tuniški suigrač Ammar Jemal uklizao u stajnu nogu obadvjema ispruženim nogama

Lokalni dnevnik Express ističe da je start izgledao vrlo ružno i opasno, te da se Jajalo stao previjati od bola na travnjaku dok je klupski fizioterapeut Michael Schumacher u panici sprintao kako bi čim prije pomogao unesrećenom igraču.

Iako je trening za Jajala nakon Jemalova starta završio, te je šepajući otišao u svlačionicu s debelim ledenim oblogom na potkoljenici, olakšanje je došlo nekoliko trenutaka kasnije: pokazalo se da je Jajalo prošao bez teže traume, te da je samo zadobio hematom koji bi uskoro trebao splasnuti. To znači da bi spreman trebao dočekati nedjeljni dvoboj sedmoga prvenstvenog kola protiv Hoffenheima.

Nesmotreni Tunižanin dva se puta ispričao kolegi dok je ovaj još ležao, a pomogao mu je također ustati i ispratiti ga prema svlačionici.

Na istom je treningu, odvojeno s dvojicom kolega, hrvatski vratar Kölna Miro Varvodić (22) trenirao s čudnim zadebljanjem oko pasa. Express je otkrio da se Splićanin nije naglo udebljao, već da radi s dodatnim prslukom koji teži 11 kilograma. Njime Hrvat želi povećati snagu svog odraza.