RIJEKA TUGUJE

Iznenada preminuo dopredsjednik HNS-a Robert Komen

22.03.2013 u 07:56

Bionic
Reading

Robert Komen, aktualni dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, u četvrtak navečer je iznenada preminuo u Rijeci

Kako doznajemo, Sadašnjem predsjedniku Udruge MAXtv Prve lige Komenu pozlilo je za vrijeme rekreacije u Kostreni te je žurno prevezen u sušačku bolnicu gdje je, nažalost, preminuo od posljedica srčanog udara.

Četrdesetosmogodišnjeg Roberta Komena, supruga i oca dviju kćeri, javnost će ponajviše pamtiti kao predsjednika HNK Rijeka, i to u vrijeme nekih od najtežih ali i najljepših trenutaka prvoligaša s Kantride.


Vodio je u klub u iznimno teškoj situaciji sve do dolaska Gabrielea Volpija i Damira Miškovića, koji su od Rijeke napravili jedan od rijetkih uređenih klubova u Hrvatskoj.

Bio je poznat i u poslovnim krugovima, a osim na mjestu dopredsjednika HNS-a te čelne pozicije Udruge prvoligaša, do jučer je bio i direktor Regionalne razvojne agencije Porin.

'Kao i svima u nogometu, bila mi je čast poznavati Roberta i zadovoljstvo surađivati s njim. U ime Hrvatskog nogometnog saveza i cijele nogometne obitelji, izražavam duboku sućut obitelji Roberta Komena zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Naše misli su s Vama', poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.