FIFA_SP_2018.svg

KONFERENCIJA KOJA SE ČEKALA

Izbornik Zlatko Dalić napokon otkrio prave razloge; evo zašto je potjerao Kalinića kući!

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 19.06.2018 09:10
  • Objavljeno 18.06.2018 u 16:31
Bionic
Reading

Sjajnu atmosferu u hrvatskoj momčadi nakon pobjede protiv Nigerije na otvaranju SP-a ozbiljno je uzdrmao neočekivani skandal. Nikola Kalinić otjeran je iz kampa naše reprezentacije, a izbornik Zlatko Dalić na konferenciji za medije pojasnii je i zašto...

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić obratio se javnosti na konferenciji za medije kako bi opravdao svoju odluku o protjerivanju Nikole Kalinića iz kampa hrvatske reprezentacije.

Napadač Milana navodno je odbio ući u igru u samoj završnici utakmice s Nigerijom, požalio se na bolove u leđima... Prema informacijama iz Rusije, Kalinić je potpuno zdrav. I već je na putu za Hrvatsku. SP je za njega završen, a evo što o svemu kaže izbornik Dalić koji se kratko oglasio prije početka popodnevnog treninga.

  • +40
SP u nogometu, skupina D: Hrvatska - Nigerija Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Izbornikovo objašnjenje bilo je izrazito kratko, ali i - jasno.

'Na utakmici s Nigerijom Nikola se zagrijavao i trebao je ući drugo poluvrijeme, ali je rekao da nije spreman i da je osjetio problem s leđima', započeo je izbornik Dalić i nastavio:

Nikola Kalinić vratio se iz Rusije nakon što je izbačen iz hrvatske reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

'Tako je isto bilo i protiv Brazila, ali i na jučerašnjem treningu. Ja sam sve to mirno prihvatio, trebam maksimalno spremne igrače i odlučio sam da Nikola Kalinić više neće biti s nama. Zahvalio sam mu se i pustio ga kući', zaključio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić priču o izbacivanju Nikole Kalinića iz reprezentacije.