KONAČNA ODLUKA

Izbornik Lino Červar prelomio i uoči ključne utakmice s Katarom napravio novu promjenu u sastavu

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 19.01.2021 13:48
  • Objavljeno 18.01.2021 u 21:02
Bionic
Reading

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar napravio je treću izmjenu igrača na Svjetskom prvenstvu u Egiptu i to uoči utakmice s Katarom

U zapisnik ulazi vratar Marin Šego umjesto Mate Šunjića koji ostaje s reprezentacijom u Egiptu te je i dalje na raspolaganju izborniku.

Podsjećamo da je Marin Šego doputovao s reprezentacijom u Egipat, kao i da je tijekom boravka reprezentacije u Aleksandriji trenirao po posebnom programu.

Naša liječnička služba i sam vratar, učinili su sve da Šego što prije odjene najdraži dres te je sada spreman za nastup na svjetskoj smotri.

Utakmica Hrvatske i Katara na rasporedu je u utorak od 18 sati po hrvatskom vremenu, a jedina opcija za Červarove izabranike je pobjeda ukoliko žele kao prvi u skupini u drugi krug.

  • +10
Hrvatska - Angola, rukomet, SP u rukometu, 17.1.2021. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jozo Cabraja / kolektiff

'Bit će vrlo teška utakmica, iscrpljujuća, jer tu se radi o velika dva boda koja se prenose. Naš pristup je iznimno važan. Moramo se transformirati u ekipu koja vjeruje u sebe, u svoju moć koju moramo pokazati, a to neće biti jednostavno', rekao je izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar te nastavio:

'Moramo pokušati nametnuti svoju igru. Obrana, koja se popravila, mora dati još više, jer tako dobivamo samopouzdanje, a u napadu moramo biti štedljivi na lopti, lukavi i mudri. Velika natjecanja nisu igre u kojima se netko nadigrava, nego u kojima se pobjeđuje.'