I BADELJ U KOMBINACIJI

Iz Milana stigla nova ponuda za Nikolu Kalinića; što će na ovo reći u Fiorentini?

03.07.2017 u 13:53

Bionic
Reading

Hrvatski napadač Nikola Kalinić sve je bliži transferu u AC Milan, a kako donose talijanski mediji u Fiorentinu je stigla ponuda koja je itekako primamljiva

Iako se do prije nekoliko dana činilo kako do transfera 29-godišnjeg napadača Nikole Kalinića iz Fiorentine i AC Milan neće doći zadnje informacije govore kako bi do posla ipak moglo doći.

Naime, poznato je kako Fiorentina ne popušta i cijelo vrijeme traži 30 milijuna eura na ime odštete za Kalinića dok su čelni ljudi AC Milana s početnih 20 podigli ponudu na 22 milijuna eura.

Također je poznato kako u AC Milanu, ako ne uspiju dovesti Kalinića, neće podizati ponudu nego će pokušati pronaći nego drugo rješenje. Tako je posljednja službena ponuda, kako doznaju novinari Sky televizije, 25 milijuna eura. Druga ponuda koju su poslali iz Milana iznosi 20 milijuna eura i jedan igrač (nije poznato koji). Dakle, odlazak Kalinića iz Firenze sve je bliži, a posljednje informacije govore kako bi s njim u paketu mogao ići i Milan Badelj kojeg također žele u Milanu. Dakle nije nemoguće da sljedeće godine u AC Milanu gledamo tandem hrvatskih reprezentativaca…

Očito su u AC Milanu čvrsto odlučili dovesti hrvatskog napadača koji je prošle sezone briljirao u Seria A sa 15 golova, a ako usto stigne i sjajni vezani igrač kao što je Badelj napravit će sjajan posao.