DVIJE GODINE ČEKANJA

Iz HNS-a stigla odlična, ali i vijest koja će zabrinuti dio hrvatskih navijača

22.03.2017 u 13:58

Bionic
Reading

Nakon gotovo dvije godine hrvatska nogometna reprezentacija imat će na domaćim terenima podršku navijača. Stoga je razumljiv i veliki interes, a kako javlja HNS, za kvalifikacijski dvoboj protiv Ukrajine (petak, 20.45 sati, stadion u Maksimiru) ostalo je još svega 2.500 ulaznica

Izuzetno zanimanje gledatelja za prvu domaću natjecateljsku utakmicu Hrvatske nakon dvije godine igranja bez publike, rezultiralo je rasprodanim tribinama Zapad i Istok već tjedan dana prije utakmice, no svi oni koji žele uživo gledati Modrića, Mandžukića, Rakitića i društvo protiv Ševčenkove Ukrajine, još uvijek imaju tu priliku.

Dosad je prodano 24.400 ulaznica, a ostalo ih je još otprilike 2.500 za sjevernu tribinu.

No s obzirom na to da hrvatskih navijača na tribinama nije bilo već toliko dugo, interes je ogroman i sigurni smo da će mnogi ostati zakinuti za dragocjeni papirić. Pridodamo li tome da će zasigurno biti i preprodavača koji će zbog velikog interesa dizati cijene ulaznica, onda je jasno da mnogi već sada žale što stadion nije većeg kapaciteta.

Prema tome - dobra je vijest da će stadion biti popunjen do posljednjeg mjesta, a loša ili bolje rečeno zabrinjavajuća jest da mnogi neće moći dvoboj pratiti uživo s tribina jer neće uspjeti doći do ulaznice.

Cijene preostalih ulaznica su sljedeće:

Tribina Sjever-gore: 60 kuna, Tribina Sjever-dolje: 80 kuna

Blagajne stadiona rade od 10 do 18 sati, a još uvijek je kupnja moguća i putem interneta.

Utakmica Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji između Hrvatske i Ukrajine na rasporedu je u petak, 24. ožujka, s početkom u 20:45 sati.