VIKEND VATRENIH BY PSK

Ivušić otvoreno o odlasku na Cipar: Da budem najiskreniji, mislio sam...

21.05.2024 u 21:55

Bionic
Reading

U emisiji 'Vikend Vatrenih powered by PSK', koja je prikazana na kanalu MAXSport, gostovao je hrvatski reprezentativac Ivica Ivušić

Ivica Ivušić gostovao je u emisiji MAXSporta 'Vikend Vatrenih' i razgovarao o svom novom životu na Cipru, osvajanju Kupa sa svojim klubom Pafosom i nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Nekadašnji Osijekov golman došao je do velikog uspjeha osvojivši trofej sa svojim mladim klubom, a dodao je kako je na Cipru razbio i nekoliko predrasuda:

'Najiskrenije, mislio sam da ljudi na Cipar dolaze samo na godišnje odmore. Ali sada nakon godine i pol dana, kada mi je sve leglo, shvatio sam da nisam pogriješio kada sam došao ovdje', kazao je reprezentativac.

'Jedan od ciljeva za ovu sezonu bio je trofej, jako mi je drago što smo uspjeli. To je jako lijep osjećaj, svi smo sretni i ponosni', dodao je referirajući se na osvojeni kup s Pafosom.

Dodao je kako mu je oduvijek bio cilj postati reprezentativcem: 'Jako sam ponosan što sam imao veliku čast i bio dio Vatrenih u Kataru i u završnici Lige nacija. To mi je samo dodatni motiv da još više radim. Meni se ostvarilo ono za čim većina sanja', dodao je.

Cijelu emisiju 'Vikend Vatrenih powered by PSK' pogledajte u prilogu:

Vikend Vatrenih by PSK: Ivica Ivušić Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport