psk_2

glas naroda

Anketa tportala o Perišiću mogla bi zainteresirati i Dalića. Evo rezultata

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 27.05.2024 12:36
  • Objavljeno 21.05.2024 u 06:02
Bionic
Reading

Jedan od najboljih Vatrenih u zadnjem desetljeću, stožerni igrač Dalićeve Hrvatske i uz Luku Modrića ključni igrač velikih uspjeha reorezentacije Ivan Perišić tek nedavno se oporavio od teške ozljede.

Izbornik Zlatko Dalić stavio ga je na prošireni popis igrača na koje računa na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

'Stalno smo u kontaktu, Perišić radi sve po planu. Učinio je sve da se vrati u formu, nadam se da će je stvarno i uhvatiti. Imamo još 15 dana, nećemo ništa raditi na silu, veliki je dobitak što se uopće vratio. Svjesni smo da nije u najboljoj formi, ali poznavajući njega, bit će. Mogu ga samo pohvaliti za ovo što je napravio ne bi li se vratio', kazao je Dalić o Perišiću.

S obzirom da se Perišić tek vraća nakon teške ozljede u našoj anketi pitali smo vas mislite li da bi svejedno trebao biti u prvom planu za Europsko prvenstvo?

Ponudili smo vam četiri moguća odgovora, a prema rezultatima u ponoć (s ponedjeljka na utorak) Perišić ima vašu podršku.

Više od 36 posto posjetitelja tportala misli da je zaslužio igrati na Euru od početka. Oko 30 posto tu bi mu priliku dalo ako je potpuno spreman, više od 20 posto kao džokeru s klupe, dok oko 14 posto vas misli da je ozljeda preduga i da nije dosegnuo potrebnu formu za nastup na Euru.

Ovi rezultati mogli bi biti zanimljivi i izborniku Daliću kao potvrda dobrog poteza i znak podrške uoči novog izlaska Vatrenih na veliku scenu.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal