POSAO ZA POLICIJU...

Ivković oštro uzvratio ojađenom Matjažu Keku

11.03.2015 u 18:41

Bionic
Reading

Dva su dana prošla od kontroverznog dvoboja Lokomotive i Rijeke u Zagrebu, a nemirni duhovi protagonista i dalje se ne smiruju. Nakon emotivnog izlaganja trenera gostiju kolegi je odgovorio domaći strateg

Podsjetimo, Lokomotiva je u ponedjeljak na krilima pogrešnih sučevih procjena svladala Rijeku s 1:0 i preskočila Hajduka na ljestvici MAXtv Prve lige. Matjaž Kek je zbog prigovora udaljen s klupe, a nakon dvoboja rekao je kako je u pitanju klasična nepravda i kako se mora reagirati kako ih ne bi bilo još više...

Trener Lokomotive Tomislav Ivković nakon utakmice nije želio komentirati suđenje, no nakon što je sabrao dojmove ipak je progovorio o vrućoj temi sa spomenute utakmice.

'Kolegi Keku toliko toga smeta u hrvatskom nogometu, a nikada u karijeri nije zarađivao koliko sada dobija u Rijeci. Ako je čovjek imao informaciju da nakon pobjede Hajduka u Osijeku slijedi nekakva manipulacija, onda je trebao ići na policiju i prijaviti svoje sumnje. U meni bi imao kolegu koji bi čvrsto stao iza njega. Svi živimo od nogometa, a ovakve ga priče uništavaju,' poručuje putem Jutarnjeg lista Ivković.


'Svi su krivi osim Rijeke koja nam u drugom dijelu nije pucala na gol... Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali treba imati mjeru koju Kek ovaj put nije imao. Od prve minute je bio nervozan kao da igramo finale Lige prvaka. Stalno neki protesti. OK, to je njegov stil i ja to mogu prihvatiti sve do trenutka kada krene na moj klub, igrače i stručni stožer koji me okružuje. Čega bi se, recimo, naš klupski doktor trebao sramiti? Činjenice što spašava ljudske živote,' završava za Jutarnji trener Lokomotive.