KATALONCI IGRALI 'RUKOMET'

Ivan Rakitić se oglasio o Barcinom kiksu, ali i o ružnim scenama kada je utihnuo cijeli Camp Nou

03.02.2019 u 09:12

Bionic
Reading

Barcelona je odigrala 2:2 na Camp Nou protiv Valencije, a pred novinarima je svoje mišljenje o prvenstvenom dvoboju dao Ivan Rakitić

Podsjećamo, Valencia je povela u 24. minuti, odličan kontranapad zaključio je Kevin Gameiro. Osam minuta kasnije gosti su već vodili 2:0 nakon što je Dani Parejo zabio iz penala.

Barca se vratila u igru također iz penala, a strijelac je bio Lionel Messi u 39. minuti. Argentinski čarobnjak ponovno je zasjao u drugom poluvremenu, kada je u 64. minuti prekrasnim udarcem sa vrha kaznenog prostora pogodio za konačnih 2:2.

'Sat vremena to nije bilo dobro, ali nakon toga smo dominirali. Čini mi se kako smo povremeno igrali rukomet na način na koji smo kružili oko njihovog područja. Uložili smo velik napor', govorio je Rakitić pred novinarima.

'Nije lako bilo igrati protiv Valencije koja je posljednjih tjedana stekla ogromno samopouzdanje', dodao je hrvatski veznjak koji je istaknuo Messija.

  • +3
La liga, Barcelona - Valencia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nadam se da će u budućnosti i dalje zabijati. On nam je najvažniji igrač i nadam se da nikad neće prestati biti takav. Momčad je u trenutačno u savršenom stanju.'

Camp Nou je utihnuo zbog Piquea i Messija, jer u srijedu je El Clasico u Kupu kralja. Za navijače su to uvijek ružne scene kada važni igrači leže na travnjaku zbog ozljeda.

'Nadam se da nije ništa ozbiljno i da će se obojica oporaviti'